Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
från de täta tvister och tvister Ezekiel Elliott Tröjor
01-09-2018, 01:49 PM
Post: #1
från de täta tvister och tvister Ezekiel Elliott Tröjor
I fotboll har Englands domare alltid varit "enda filen" för media och fans. "Four Blind Man" är inte grundlös bro, Jonathan - Moss, Krattenberg, Atkinson, Mike - Dean, som är tillräckligt för att "boka" kontroversiella straff, så många Premier League-lag att se listan över brottsbekämpning När baksidan av förkylningen.Tidigare i morse utmanade Arsenal Nottingham Forest hemifrån i tredje omgången av FA-cupen, där Jonathan Moss är domaren. För honom kommer Arsenal och Premier League fans säkert inte att vara obekanta, eller till och med mycket missnöje.Arsenal bakom poängen för storskalig offensiv, med Welbeck mål scoring närmar 2-3 poäng, har Nottingham Forest också vunnit en straff. Trots strafflagets spelare gjorde Doyle bollen i straff, men han sköt ett ögonblick att kroppen glider misstänkt "två gånger slog bollen." Moss och bänken i båda har ett bra perspektiv och efter överläggning att hitta mål effektiva, och genom slow motion, Doyle glider ögonblicket, bör hans högra fot först slå bollen och sedan vänster foten innan bollen in i bollen, Denna straff bör vara stora straff.
En sådan kontrovers är uppenbart missnöjd med Arsenals soldater och fans, men påminner om Mose under de senaste årstiderna, "inte vettigt" straffrepresentanter, kanske kommer du att bli "lättad".

Jonathan Moss gjorde den mest dramatiska matchen på Arsenal förra säsongen mot Burnley. I den 56: e minuten i andra halvlek tappades Mustafi in i straffområdet, men Jonathan Moss vägrade straffa straffet och lämnade Wenger olyckligt. Han slog då Zacca, som var psykiskt obalanserad och arg på Arsene Wenger, och efter att ha givit Burnley en straff i 92: e minuten gav han igen Arsenal ett obefintligt straff i den 97: e minuten (Koscielny-frisparken har varit offside).

Dessutom, i 15-16 säsongen, Arsenal bort Southampton 4 boll blodsutgjutning, är spelet de första tre målen mer Sverige IBRAHIMOVIC tröja kontroversiella. Efter matchen bad arga Wenger Mauser spray och Arsenal fans också för att förbjuda Moss från arsenal i vilket spel som helst.

Moss är inte bara Arsenalens målare, Leicester City i säsongen 15-16 mot West Ham, det här mästerskapets beslut tillhör spelet, Vardy nådde det begränsade området bakom Ogbnerna, men Moss Brasilien tröja NEYMAR JR men inte Straffstraff fann också Waldi Diving att producera ett andra gult kort som skulle skickas ut. Angry Valdi rasade och pekade på fingret på Moss för att protestera, och den här scenen har också blivit "känd spelskärmskriver" Moss en annan löjlig och representativ straff.Som Brasilien tröja en av företrädarna för Premiership Blind, Moss på vägen till domaren [Image: Sweden%20IBRAHIMOVIC%2010%20fotbollstroj...7-2018.jpg] finns en historia att säga. Under spelarens karriär mittfältare men han spelade inte bra, kan bli domare men gynnades av sina kollegor "ridicule". Efter att ha blivit straffad som domare i spelets ålder spelade Moss, arg, klagomål om domarens mening och domaren gav honom svaret: "Om du mår bättre än jag, kommer du till brottsbekämpning?" .

Det här är, att "du går din väg" löjligt, Moss valde slutligen att gå in på vägen till domaren. Men från de täta tvister och tvister som han har visat under de senaste årstiderna, liksom den felaktiga kontrollen av tävlingsdetaljerna, Ezekiel Elliott Tröjor verkar denna historia om "att gå på egen väg" luras.Vill du köpa en? Välkommen till vår butik http://www.fotbolltrojor.se. Och samla roligt surfa via vår hemsida billig fotbollströja.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)