Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polygien forays i fodtøj med Adidas
02-05-2018, 11:09 AM
Post: #1
Polygien forays i fodtøj med Adidas
Polygien har forayed i fodtøj med adidas ultra boost herre indførelsen af ​​sin lugt kontrol teknologi i Adidas Terrex CC Voyager sko. Et solidt arbejde er nu i gang for at fortsætte sin udvidelse inden for fodtøjssegmentet i et forsøg på at understøtte Adidas finansielle mål om et nettoomsætning på over 400 millioner og en EBIT-margin på over 20 procent senest 2022.

Polygien har i samarbejde med Adidas gennemført en omfattende testundersøgelse med et positivt resultat med det resultat, at Polygiene nu introduceres i Adidas Terrex CC Voyager-modellen med salg fra 1. februar 2018.

adidas ultra boost 3.0 tilbud "Vores strategiske plan omfatter et gennembrud i fodtøjssegmentet, og Polygiene lancering med Adidas Terrex er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Jeg håber, at dette fører til flere og større samarbejder med Adidas, samtidig med at døren åbnes til flere mærker i Fodtøjsindustrien Jeg er overbevist om, at det vi ser i dag, er kun begyndelsen på en meget spændende rejse for polygiene fremadrettet, siger administrerende direktør Ulrika Björk.

I 2016 solgte Adidas cirka 360 millioner par sko i hele adidas superstar dame verden og er den næststørste i sportssko i verden. Det anslås, at i alt solgt over 1,7 milliarder par sportssko blev solgt i verden i 2016. En ekstern markedsrapport bestilt af Polygiene i 2017 viste, at det globale adresserbare lugtkontrolmarked for alle typer fodtøj udgør omkring 450 millioner par sko per år på lang sigt. Polygienes ambition er at blive markedsleder i dette segment. (RR)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)